Velkommen til Festdoktoren

En lille hjælp til et lidt sjovere liv! Festdoktoren er sprængfyldt med idéer til selskabslege, skattejagter, quiz’er og festforslag for både børn og voksne og dem midt imellem.

Festdoktoren så dagens lys i april 2001. Det begyndte egentlig som en idé om at give forældre nogle anderledes bud på fester og lege til børn. Men da vi altid har leget rigtig meget selv og dermed allerede havde et hav af erfaringer og idéer, voksede tanken hurtigt til at lave en egentlig festportal med bud på både temafester, selskabslege for både børn og voksne, idéer til underholdning til festen samt til en sjov polterabend. Og nu er siden vokset så meget, at der simpelthen ikke findes andre fest-sider på nettet med ligeså mange forskellige forslag til aktiviteter og lege.

Det har resulteret i, at Festdoktoren nu er sprængfyldt med idéer til lege, aktiviteter og fester og mange, mange trofaste brugere hver eneste dag. Det er vi naturligvis både glade og taknemmelige for. Du er altid mere end velkommen til at være med til at udvikle siden yderligere ved at sende os din gode idé til en leg eller fest. Skriv til os på anettelykke@festdoktoren.dk eller bettina@festdoktoren.dk

Fortsat god fest med Festdoktoren!

 

Print Friendly, PDF & Email