Tryllekunstner til fest

Der kan være en rigtig underholdende idé at booke en tryllekunstner til jeres næste familiefest, julefrokost eller til en polterabend.

En tryllekunstner, der både er dygtig, sjov og underholdende kan være med til at gøre festen ekstra festlig.

Det særlige ved en god tryllekunstner er, at det er underholdning for alle aldre!

Både børn, voksne og dem midtimellem, synes, at det er både spændende og underholdende, hvis det er god tryllekunst. Så er der noget ekstra at være sammen om og have som et godt fælles minde fra festen.

Her kan du booke dygtige og professionelle tryllekunstnere

Anders Møller har optrådt professionelt som tryllekunstner i mere end ti år, og han optræder til fester og andre arrangementer over hele landet. Anders kan give jeres gæster en magisk oplevelse om I så holder fødselsdagsfest for familie og venner, konfirmation for jeres søn eller datter eller måske julefrokost for kollegaerne. Anders laver enten et fælles show for alle gæster på en gang eller et close-up show. I sit close-up show kommer Anders helt tæt på jeres gæster, da han optræder ved bordene, og derved giver tilskuerne en mere personlig og ikke mindst stærk oplevelse. Det er utrolig at se, når Anders får kort til at skifte kulør, bolde til at hoppe over i en tilskuers knyttede hånd, ure til at forsvinde, mønter til at dukke frem de mærkeligste steder osv. I Anders’ fælles show får i en fælles oplevelse, hvor der er stort fokus på høj underholdningsværdi, højt tempo og desuden vil Anders med sin charmerende stil give jeres gæster en grineoplevelse uden lige. Kontakt Anders Møller her.

 

 

Print Friendly, PDF & Email