Tøjstafet

Kollektiv omklædning har altid haft sin charme. I denne leg ender fyrene i pigernes tøj og omvendt.

Fremgangsmåde

Man laver minimum 2 hold bestående af lige mange piger og fyre på hvert hold. Det er sjovest, hvis der ikke er mere end ca. 4 deltagere på hvert hold. Holdene stiller sig op på hver deres række med skiftevis en pige og en fyr. I et lokale ved side af anbringes en stol pr hold. På alle stolene lægges der et hæsligt sæt tøj.

Stafetten går ud på, at den forreste deltager på hvert hold, løber ind til holdets stol, tager sit eget tøj af, ligger det på stolen, og tager derefter det hæslige sæt tøj på. Derefter løber han/ hun tilbage og stiller sig bagest i holdets række.

Den deltager der nu står forrest, løber ind til stolen, ifører sig første deltagers tøj, der nu ligger på stolen, og lader sit eget ligge. Deltageren løber derefter tilbage og stiller sig bagest i holdets række. Sådan fortsætter konkurrencen indtil alle deltagere igen har deres eget tøj på.

Det betyder, at alle deltagerne skal klæde om flere gange. Legen bliver ekstra underholdende hvis store og små personer anbringes på samme hold. En stor maskulin fyr i en alt for lille kjole er som regel underholdende.

Det hæslige sæt tøj kan fx være en gymnastikdragt med tilhørende bast skørt eller en våddragt med snorkel og gummifødder – kun fantasien sætter grænser. Det hold der bliver først færdig, har vundet.

Husk

At tage ekstra festligt tøj med!

Print Friendly, PDF & Email