Storebæltsfærgen

Så skal vi tilbage til de gode, gamle dage, da der var storebæltsfærger til. En nostalgisk aften med ekstrem dårlig kaffe og utroligt dyrt smørrebrød, mens vi stiller tøffer til havn.

Fremgangsmåde

Festen foregår ombord på en storebæltsfærge. Færgen lægger kun til kaj hver halve time! Det betyder, at det kun er hver halve time, at man kan blive lukket ind eller ud til festen. Kommer man før eller senere må man vente til færgen lægger til kaj.

Til festen kan der være en kommandobro – her kan baren være.

Ellers sidder man som i det klassiske cafeteria på plasticstole evt. med plastic- duge på bordene. Man kan sidde ved borde med plads til fx fire og otte personer. Der kan være en skranke, som langer dyr og dårlig mad over disken. Hver halve time lyder det over højtaleren: “Færgen er i havn om få minutter. De bedes…”

Festdoktoren anbefaler

Selvom mad og drikke er gratis til festen, er det alligevel sjovt at lave et cafeteria med plakater med vildt overdrevne priser: “Biksemad 600 kr.” “En kop kaffe 50 kr.”

Mad og drikke
Til festen kan der eventuelt være en skranke med nogle ekstremt sure kvinder, som langer tallerkener med smørrebrød og tynd, tynd kaffe over disken. Man kan også servere en lunken fransk hotdog eller den klassiske omgang biksemad.

Musik

Her kan anbefales lidt dejlig muzak – a la det skønne musik man hører i dagligvarebutikker! Gerne blandet med lyden af speakerstemmen som annoncerer, at “Færgen er i havn om få minutter. De bedes..”

 

Print Friendly, PDF & Email