Prinsessefest

Børnefesten til alle små piger. Lad børnene forvandle sig til små prinsesser og prinser for en eftermiddag.

Fremgangsmåde

Indbydelsen kan være en prinsessekrone (fastelavn), hvor teksten er skrevet indeni. Alle kronerne skal medbringes til festen. Det første som skal ske er, at alle skal forvandle sig til prinsesser og klædes i fine lange kjoler, flotte perlekæder og rød læbestift. Børnene skal selv lave de fine perlekæder.

Så skal alle de små prinsesser spise. Bordet er dækket med masser af guld og glimmer. Det kan være en dug i nervøst velour og guldstjerner spredt ud over bordet. De skal drikke af plastic vinglas med paraplyer og sugerør.

Efter maden laves et stort pude- og dynelandskab og en ært gemmes under det. Børnene ligger på de mange puder og dyner og så fortælles historien om ”Prinsessen på ærten”. Efter historien skal pigerne finde ærten, så de ved, at de er virkelige prinsesser.

Pigerne kan også lege ”Tag den ring og lad den vandre” med en flot prinsessering.

Pigerne kan også sidde to og to overfor hinanden og tegne eller male den anden. Så får alle pigerne et lille billede med hjem af dem selv som prinsesser.

Mad

Det store fine kaffebord med lagkage, boller, is-lagkage, kagekone med krone på. Det hele skal naturligvis pyntet med guldglimmer!

Påklædning

Ja, det er selvfølgelig det fine prinsessetøj.

Links:

Skabelon til krone og prinsessebingo

Print Friendly, PDF & Email