Minigolfdag

Denne dag er en hyldest til den ædle sport minigolf. Den kræver noget forberedelse og plads, men så bliver det også en perfekt dag.

Fremgangsmåde

Der skal simpelthen bygges en minigolfbane – så enkelt er det. Gerne en indendørs minigolfbane. Har man en stor lejlighed, kan det sagtens foregå her. Et hul placeres i køkkenet, et i stuen, et i badeværelset osv. Det kræver jo også en større dygtighed og præcision, når pladsen er lidt trang.

Det kræver en god fantasi at lave gode og svære huller ud af ting fra lejligheden! Men det kan naturligvis også være i haven eller i en park. Bare den er hjemmelavet!

Deltagerne denne dag må have det rette golftøj på til lejligheden. Vi anbefaler, at man ser lidt på den lidt mere professionelle golf-tour på tv for inspiration. Men et par knickers, brune sko og poloskjorte er ikke af vejen. Tern på stiktrøjer er også generelt godt. En kasket er også på sin plads.

Dagen går med den store minigolfturnering. Alt efter hvor mange deltagere man er til denne dag, kan man deles op i hold. Senere kåres en minigolfmester eller et hold af minigolfmestre. Her må man have et trofæ – gerne hjemmelavet.

Huskeliste

  • Man skal låne minigolfkøller og bolde.
  • Man skal huske en lille blok så holdet kan skrive, hvor mange slag de bruger.
  • Pokal til vinderen af turneringen.

Festdoktoren anbefaler

Husk at pointere den rette golf-påklædning i indbydelsen.

Lege

Print Friendly, PDF & Email