Kontaktannoncen

Hvilken bordherre gemmer sig bag aftenens mest morsomme kontaktannonce?

Fremgangsmåde:

Alle herrerne får inden festen besked på at sende en kontaktannonce til værtsparret/værten uden dog at vide, hvad den skal bruges til. Man kan evt. hjælpe herrerne ved at lave nogle fortrykte sedler med spørgsmål på, som sendes med invitationen ud, så det bliver nogle sjove annoncer.

Når gæsterne ankommer, hænger alle kontaktannoncerne på en væg, og kvinderne kan nu vælge den mand, de synes lyder mest hyggelig eller spændende. Ved bordene står bordkortene med den underskrift, som kontaktannoncen har fx “Tigerdyret”, “Den spillegale” eller hvad de nu har underskrevet sig selv med i annoncen.

Denne version er afprøvet af festdoktoren. Vi oplevede at kvaliteten af kontaktannoncerne var ret høj og af stor underholdende værdi. Derfor valgte vi at lave en kopi af alle annoncerne sådan, at der blev en kopi hængende tilbage på væggen, når damerne havde fundet sin bordherre. (selvfølgelig med ordet kopi på som vandmærke, så der ikke blev rod i bordplanen) På den måde havde gæsterne hele aftenen mulighed for at gå hen og læse de mange besvarelser.

Husk

Der er en derude til os alle.

Print Friendly, PDF & Email