Kendte par – 3 varianter

Er du Gøg skal du finde Gokke, men er du Bamse hvem skal du så finde?

Fremgangsmåde

Alle gæster får udleveret et kort med en kendt person på. Man finder nu sin bordherre ved at finde makkeren til den person, der står på sin egen seddel. Fx Pippi Langstrømpe og hendes hest, Lone Dybkær og Poul Nyrup, Kanye West og Kim Kardashian, osv.

En anden variant kan være, at lade gæsterne være den person, der står på kortet, dvs. man må ikke fortælle, hvem man er, men skal opføre sig som vedkommende.

En tredje variant er, at man laver sedler, som gæsterne har på ryggen. På den måde ved gæsten ikke selv, hvem hun er. Så skal hun gå rundt og spørge de andre gæster – er jeg en skuespiller?, er jeg kvinde? osv. Når hun så har fundet ud af, at hun fx er Andersine, kan hun hurtigt finde sin bordherre, som har en seddel med Anders And på ryggen.

Denne leg kan også bruges til at danne grupper med. Så kan man have forskellige temaer. Fx 6 fodboldspillere, 6 politikere, 6 skuespillere osv.

Husk

Der skal laves en masse sedler med kendte par eventuelt med billeder på. Er deltagere glade for at optræde, skal det naturligvis udnyttes.

Print Friendly, PDF & Email