Kender du typen – bryllupsudgaven

En videogave til brudeparret, som kræver lidt tid og planlægning, men så bliver det også et forrygende minde for brudeparret og et morsomt indslag til festen.

En idé fostret af tv-programmet “Kender du typen?” Her bevæger vi os rundt i parrets hus eller lejlighed og gør iagttagelser om dem, der bor her.

Fremgangsmåde

  • EN VIDEO PÅ CA. 10 MINUTTER, DER SPILLES SOM EN BIOGRAFPREMIERE UNDER BRYLLUPPET

En video på ca. 10 minutter vises som underholdning under festen. Der skal selvfølgelig være en storskærm.

Forud for filmvisningen kan man eventuelt lave en filmpremiere, så der er lidt filmisk stemning over det. Måske kan man lave en uddeling af de Gyldne Palmer, Oscar, Bodil eller lignende. Man kan have en rød løber, som værtsparret skal gå op af, inden de sætter sig på ærespladserne foran skærmen, og skal se filmen.

  • FORMÅL MED FILMEN

Formålet er at få fortalt nogle sjove historier om brudeparret, fortælle at man faktisk godt kan lide dem (ikke for meget selvfølgelig – det er jo ikke Hollywood det her), og så i det hele taget fortælle historien om to mennesker, der i en optik med livsstile ikke nødvendigvis passer ind i samme segment, men som heldigvis har fundet hinanden.

Man bevæger sig rundt i parrets lejlighed/hus og kommenterer deres køleskab, valg af TV, læsestof osv. En kan have rollen som interviewer og en eller to er “eksperterne”.

Som forberedelse kræver det naturligvis lidt snilde – at få nøgle og komme ind og optage mens parret er væk.

Print Friendly, PDF & Email