Improviser tv-avisen

Man improviserer en tv-avis ved løbende at få underlige stikord ind fra venstre, der skal indeholdes i aftenens udsendelse.

Fremgangsmåde

Der laves to hold bestående af 4-6 deltagere. Dem der arrangerer tv-avisen, laver på forhånd 50-70 små sedler med underlige ord, der er svære at få til at indgå i en tv- avis. Hvis man vil gøre ekstra meget ud af det, laver man også en rigtig skærm, ved at skære hul i en stor pap kasse, og male knapper o.l. på ydersiden.

Der vælges en deltager fra det første hold, som går om bag skærmen/ind i pap kassen, og gør sig klar. Deltageren starter nu aftenens tv-avis ud fra fri fantasi. Efter få sekunder får han/hun det første ord i hånden, der skal integreres i talen. Sådan fortsætter tv-avisen med, at oplæseren får 5-6 underlige ord stukket ind med jævne mellemrum.

Det er meget underholdende at høre på, især hvis stikordene er meget langt væk fra den øvrige sammenhæng. Efter den første tv-avis er det en af deltagerne fra det andet hold, der skal på. Sådan fortsætter man, indtil alle har været på “skærmen”.

Det hold der har været mest underholdende vinder.

Husk

At lave en tv-skærm og en masse sedler med umulige ord.

Print Friendly, PDF & Email