Hollywoodfest

En aften med glamour og glimmer. Har har du chancen for at blive kendt og feteret hollywoodstjerne for en aften.

En fest i selskab med John Wayne, Humphrey Bogart, Jennifor Aniston, Buster Keaton, Grace Kelly, Valentino, Elizabeth Taylor, Brad Pitt eller Leonardo Di Caprio.

Fremgangsmåde

Alle gæster denne aften er klædt ud og opfører sig som den Hollywoodstjerne, de har valgt. Den røde løber er rullet ud, når gæsterne ankommer. Det er fint, hvis der kan være en masse blitz fra forskellige kameraer ved ankomsten.

Inden man går til bords kan alle de kendte stjerner få sig et glas champagne og lidt kaviar. Når vi skal til bords til denne fest, er det oplagt at mikse bordherre- og dame ud fra kendte filmpar: Ginger Rogers og Fred Astaire, Elizabeth Taylor og Richard Burton, Ingrid Bergman og Humphrey Bogart, Penelope Cruz og Javier Bardem osv.

Røde løbere, oscar statuetter, flotte vægdekorationer og rigtig hollywood porcelæn kan købes hos MinTemaFest

Man kan også lave en konkurrence om, hvem af gæsterne der kan levere den mest rørende, morsomme eller dumme takketale efter modtagelse af en Oscar.

Festdoktoren anbefaler

  • Man kan hente hjælp til filmquiz her : Oscar Trivia

  • Man kan lave bordkort med gamle filmdivaer på.

  • Man kan have en film kørende under festen med gamle klassiske sort-hvid film.

Lege

Links

Mad og drikke

Hvad spiser og drikker filmstjerner? Tjaee i dag spiser de vel ingenting – i hvert fald ikke de kvindelige – men engang spiste de da kaviar, fyldte chokolader og druer, mens de drak champagne hele dagen, gjorde de ikke?

Påklædning

Har du nogensinde set en Oscar-aften? Det skal være det store skrud!

Du kan købe flotte kostumer og parykker hos Mintemafest.dk

Musik

Her skal vi naturligvis have kørt de helt uundværlige soundtracks i stilling. Her kan især anbefales soundtracket til Pulp Fiction, The Big Chill, Blues Brothers. Ja, en hel aften med soundtracks det må være på sin plads denne aften. For inspiration se: De 100 Bedste Film Soundtracks

Print Friendly, PDF & Email