Himmel og helvede fest

Dette er lidt inspiration til en himmel og helvede fest. Engle og djævle i et skønt virvar. En himmelsk fest for alle.

Fremgangsmåde

Denne fest foregår i himmel eller i helvede – alt efter hvor man ender… Du indbyder gæsterne til at komme til himmel og helvede fest. Halvdelen som engle, halvdelen som djævle. Sankt Peter er dørmand.

Når man ankommer til festen, kommer man til skærsilden, hvor man må bekende sine synder. Herefter bliver man vist til bords – enten til himmels eller til helvede. De er repræsenteret ved to rum. I begge rum er et langt bord, hvor gæsterne skal sidde. Det ene rum er himmel. Her er der lyst og dejligt – hvid dug, levende lys, harper, liflig hvidvin, dejlig afslappende musik. I det andet rum er der helt mørkt og rødt, sort dug, flammer, Bloody Mary, heavymusik osv.

I løbet af aftenen kan der være konkurrencer mellem det gode og det onde. Det kan være en tipskupon fyldt med forskellige selskabslege, hvor de gode dyster mod de onde.

Lege

Mad
Ja, her må vi nok have seperate menuer alt efter hvor man er endt! I himmelen får man måske lam og druer. I helvede måske blodrødt oksekød og tyrkisk peber. Ja, det er jo svært at vide med sikkerhed… endnu.

Musik:

  • Himmel: New Age Musik, meditationsmusik, Enya, harpespil.

  • Helvede: Ramstein, Marilyn Manson og Richard Ragnvald.

Print Friendly, PDF & Email