Gigant-spindet

Man skal kravle igennem et trådnet, uden at røre trådene.

Fremgangsmåde

Et lokale med en dør i hver ende bindes ind i rigtig meget garn, så lokalet ligner et edderkoppespind. Man bruger tape til at fastgøre garnet på vægge, gulv og loft, hvor der ikke umiddelbart er noget at binde garnet fast på. Inden man starter med garnet anbringes forskellige møbler i rummet, i alle niveauer.

Nu skal de enkelte deltagere bevæge sig fra den ene ende af rummet til den anden, uden at røre ved garnet. Der skal være en dommer i rummet. Den deltager der rører færrest gange eller slet ikke, har vundet.

Det kunne være sejt, om man kunne skaffe noget garn, der afgav farve, når man rørte ved det. Men det ved vi ikke umiddelbart her på Festdoktoren.dk Man kan evt. lave det selv. Eller man kan hænge en masse små klokker op på snorene.

Vi har nu fået et tip fra en bruger, som skriver: “Garn som afgiver farve bruges almindeligvis, når man skal føre kabler ned i opgange, hvor man f.eks. monterer garnet på et søm i toppen af opgangen, og strammer garnet ud i bunden ved at binde et lod i enden. Garnet holdes så stramt af dette lod – og i øvrigt lodret – i en lige linie – så ved at tage forsigtigt i garnet – løfte det ca. 10 cm. ud fra væggen – og slippe det. Ja – så afsætter garnet en gul stribe – der vel at mærke er helt lige – og lodret…”

Garnet hedder kridtsnor og fås i enhverv tømmerhandel/byggemarked.

Denne oplysning er nu givet videre til glæde for alle.

Husk

En masse garn og noget tape samt et lokale med to døre ind til.

Print Friendly, PDF & Email