Flaskehalsen peger på… med gaver

 

Flaskehalsen peger på… med gaver

Til børnefødselsdagen:

En god idé til børnefødselsdagen, hvor mange børn medbringer gaver. Alle børnene sætter sig i rundkreds rundt om fødselsdagsbarnet i midten. Fødselsdagsbarnet drejer flasken og den den stopper ved, må give sin gave. Man bliver ved indtil alle har givet deres gave. Giver lidt mere ro og tid til at se tingene + at fødselsdagsbarnet nyder at være i centrum.

 

Legen kan også leges til en børne-julefrokost eller fest:

Forberedelse:
Bed hver gæst om at medbringe en lille gave til festen. Dekorer en tom ren transparent flaske med skruelåg – du kan enten dekorere den med glasmaling eller lime flotte glansbilleder på. Gæsterne må ikke kunne se ind i flasken. Fyld flasken med juleguf.

Nu kan legen begynde: Alle børnene sidder i en rundkreds. Flasken placeres i midten af rundkredsen. Et barn begynder med at dreje flasken og siger: ”Den, som flasken peger på, må snart en gave få”

Den, der har fået en gave, er den næste, der skal dreje flasken rundt. Sådan fortsætter børnene, indtil alle har fået en gave. Dem, der har fået en gave, udgår af legen. Til sidst, når alle har fået gaver, må overraskelsen i flasken åbnes og spises.

 

Print Friendly, PDF & Email