Cricketdag

En klassisk engelsk “day in the country”. Med hvide telte, grønne græsplæner, afternoon-tea, hvide klæder og ædel cricketdyst. Det er så klassisk engelsk, som det kan blive, Dear. Perfekt optakt til en sommerfest.

Fremgangsmåde

På denne dag drejer det sig naturligvis om at spille cricket. Men rammerne for et klassisk cricketopgør må jo være de helt rigtige. De er mindst ligeså vigtige som selve spillet.

Denne dag kommer mændene klædt i hvide poloskjorter med en hvid strikpullover udover, hvide bukser, sorte sko og hvid kasket eller bøllehat.

Kvinderne skal være i lang hvid nederdel, hvid poloskjorte, hvid pullover, sorte sko og en stor bredskygget hvid hat. En lang hvid kjole kan også bruges.

Man mødes i teltet, og cricketturneringen begynder. Eventuelle oversiddere er i teltet, hvor der bydes på te og jordbær. Det bliver en hyggelig dag med cricketspil og te.

Husk

Ja, det er jo vigtigt, at man husker de ting, som skal bruges til en cricketkamp – bat, bold og baneafgrænsning. Måske også et sæt regler til at afgøre eventuelle disputter.

Husk at stille bane og telt op, så det er klart til alle gæsterne kommer.

Det er også en god idé at have en spilleplan klar, så cricket-turneringen er på plads fra start.

Festdoktoren anbefaler

Ja, nu er det jo ikke sikkert, at man lige har reglerne for cricket i frisk erindring. Men det er vigtigt, at der er nogle på denne dag, der har styr på, hvordan man rent faktisk spiller cricket. Se også links for information om dette ædle spil.

Alternativt kan man jo erstatte cricket med rund- eller langbold, det lugter da lidt…

På indbydelsen kan være et billede med et klassisk engelsk cricketspil, så man kan se hvilken stil, der er tale om. Man bør også skrive forslag til påklædning.

Links

Print Friendly, PDF & Email