Chase

Et godt varm-op-spil, hvis man kun har 1,5 time og ikke ønsker de store diskussioner den aften..

Fremgangsmåde

Man skal være minimum 4 personer. Man sidder f.eks. 4 rundt om et bord. Nr. 1 og 3 får et glas og en mønt, som skal kastes ned i bordet for derefter at ramme op i glasset. 

Når en person har ramt op i glasset, giver han den til personen til venstre for sig. (Det er selvfølgelig ligegyldig hvilken vej det er , bare det er samme vej.) Det bliver man ved med indtil en bliver indhentet. Dvs. personen til højre for én får kastet mønten op i glasset, før man selv får den op i glasset. Og så skal taberen selvfølgelig drikke et af glassene fyldt op af den indhentende, så skaber man lidt indbyrdes fight! 

Man kan spille det med at glasset der indhentede én, så bare fortsætter, mens man selv drikker. Dvs. man kan nå at blive indhentet igen, hvis folk er dygtige. 

Stress faktoren er meget høj i spillet, men på en god måde. Man arbejder med et præcisions-job som møntkast, samtidig med at man er under pres og fuld. Der bliver vådt meget hurtigt, da man skal drikke hurtigt for ikke at blive indhentet. 

Man kan selvfølgelig tilføje flere glas og mønter, hvis man er flere. 

Mønten kan selvfølgelig kastes både fladt og på højkant. Det kræver lidt øvelse, men man burde nå op på en hitrate på 30-50 %!

God fornøjelse!

Husk

To glas, to ens terninger og et bord der ikke er for sart!

Print Friendly, PDF & Email