Charterturen

Her har du chancen for at invitere dine venner på ferie. Turen går til Ibiza. Og der spares ikke på eksotiske drinks, optræden og konkurrencer. Også velegnet til firmafesten.

Fremgangsmåde

Ved ankomsten tjekkes der ind ved fordøren, og der anvises plads i flyet. (stue som er indrettet med 1. og 2. klasse – 1.klasse sidder på stole og 2. klasse på gulvet.)

På første klasse serveres der kaviar og champagne… og på 2. klasse serveres der rugbrødsmadder med leverpostej (godt pakket ind i plastik!).

På 1. klasse serveres drinks med et smil og på 2. klasse vrisses der af gæsterne, og der kan evt. spildes lidt…

Efter flyturen ankommer man til Ibiza, hvor der serveres kølige drinks.

Der klædes om, og selvfølgelig er 2. klasses kufferter væk… (“smukt” erstatningstøj forefindes…)

Middagen starter, og efterfølgende åbner baren, med diverse eksotiske drinks, stjernekastere og bodytequlia. Der skal naturligvis også leges, konkurreres og optrædes i bedste Spies-guide-grisefest-stil.

Hvis der skal konkurreres i hold, er det en god idé at være opdelt i rejsebureauer – nogle er Spies-holdet, andre er fra Bravo, andre igen fra Star-tour osv. Man kan sagtens forsøge at spørge de forskellige rejseselskaber om at få hatte, paraplyer eller t-shirts til festen. Man kan så sidde ved hver sit bord opdelt efter selskaber. Man kan også selv finde på sjove rejsebureau-navne!

Hvert bord skal måske bidrage til underholdningen med en optræden, som de selv finder på. De kan så bedømmes af et dommerpanel.

Indbydelsen

Indbydelsen er lavet som flybilletter, bordingpas og tax-free katalog, hvor tilmeldingen er på bestillingslisten i kataloget. Rejsen går til Ibiza, og husk at skrive, at der skal medbringes kuffert med sommertøj til senere omklædning.

Bordet

Skal naturligvis være eksotisk med sand på gulvet, palmer (eller stuebirk…), farverige drinks. Ja, så festligt som muligt.

Sjove måder at finde til bords på:

Husk

  • Kim Larsen eller diverse sommer-pop-hits, når der skal spilles op til dans.
  • Plakater fra tyrefægtning og andre flotte souvenirs fra ferieture til bordpynt.

Lege

  • Ja, det er bare at plukke fra Festdoktorens mange mange lege.

Mad og drikke

Sangria, spansk rødvin, eksotiske drinks. Mad kan være en stor skål paella, men det kan jo også være svinekoteletter eller frikadeller, hvis det ikke skal være for eksotisk…

Påklædning

Ja, det er jo på med soltoppe, shorts og kasketter, storblomstrede feriekjoler og stråhatte eller badekåbe og bikini/badebukser. Glem endelig ikke sandaler eller badetøfler!! Man kan evt. male sig godt rød på næse og skuldre. Vi danskere får jo gerne lidt for meget sol.

Musik

Ja, her kan vi anbefale Kim Larsen eller sommer-euro-hits på stribe.

Print Friendly, PDF & Email