Børneolympiade

Det er tid til OL. Alle fødselsdagsgæsterne marcherer ind på det store stadion. Den olympiske ild tændes og der skal dystes i forskellige discipliner.

Børnene inddeles i hold svarende til verdensdelene. Eftermiddagen starter med den store indmarch. Børnene får flag på ryggen svarende til nogle af de lande verdensdelen repræsenterer og alle får sit eget flag som skal bæres under indmarchen. Når børnene kommer ind på stadion bliver de budt velkommen og det store børneolympiade bliver officielt åbnet ved at den olympiske flamme tændes. (Havefakkel eller stort stearinlys)

Børnene konkurrerer i forskellige discipliner. Det kan være: Hvilken verdensdel scorer flest straffespark ved fødselsdagsbarnets far? Hvilken verdensdel kan hoppe flest hop i et buetov? Hvilken verdensdel bygger det højeste sandslot? Se også lege.

Midt på eftermiddagen skal depoterne fyldes op. Dagen afsluttes med at alle deltagerne får en OL medalje. Den kan børnene evt. selv være med til at lave.

Lege

Mad og drikke

Man kan lave en buffet med sandwich, frugt og grøntsagsspyd og slik. Det vil være flot at arrangere slikket, så de danner de 5 olympiske ringe.

Hvis der skal pyntes flot op med de olympiske ringe m.m., kan pynten købes hos Mintemafest.dk

Påklædning

Sportstøj.

Print Friendly, PDF & Email