Blomsterfest

Festen for de kreative små piger og drenge. Blomster alle vegne – på bordet, i håret, i isterningerne, i maden og på papiret.

Fremgangsmåde

Denne dag står i blomsterne tegn. Invitationen kan pyntes med en tørret blomst. Man kan også sende en lille pose blomsterfrø med. Dem kan børnene eventuelt plante i haven til festen.

I invitationen skal stå, at alle skal medbringe en eller flere blomster til festen. Af de blomster laver børnene i fællesskab en smuk dekoration til fødselsdags-bordet.

Stuen dækkes op med blomsterdug og børnenes bordpynt.

Og så står dagen ellers på blomsteraktiviteter:

Lege

  • Børnene kan gå ud og finde en masse mælkebøtter eller andre blomster og lave en blomsterkranse til sig selv eller en fælles krans til fødselsdagsbarnet.
  • Man kan finde blomster og presse dem i telefonbøger. Dem kan man så bruge til at lave fint blomster-brevpapir med. Værtinden kan også have presset blomsterne på forhånd.
  • Børnene kan lave deres egen lille blomsterdekoration i oasis til bordet eller til at få med hjem.
  • Gætte sange med blomster i.
  • Alle får et blomsternavn til fødselsdagen.
  • Lav et Memory-spil med blomster, børnene kan evt. selv være med til at lave brikkerne ved at klippe billeder af blomster ud fra blade og lime på karton.

Mad og drikke

Børnene kan pynte deres egen pizza, pyntet kan fx. danne en blomst. Hertil kan drikkes sodavand. Senere på eftermiddagen kan de få en forfriskning. Hyldeblomstdrik med hyldeblomster frosset i isterninger og frugt til.

Påklædning

Alle skal komme med en blomst i håret eller på tøjet – blomstret skjorte, nederdel, kjole fx.

Husk

Hvis der skal købes plastik blomster er Mintemafest.dk stedet

Roser er røde, violer er blå, jordbær er søde og du er ligeså.

Print Friendly, PDF & Email