Blomsterfest

Festen for de kreative små piger. Blomster alle vegne – på bordet, i håret, i isterningerne, i maden og på papiret.

Fremgangsmåde

Denne dag står i blomsterne tegn. Invitationen kan pyntes med en tørret blomst. Man kan også sende en lille pose blomsterfrø med. Dem kan pigerne eventuelt plante i haven til festen.

I invitationen skal stå, at alle pigerne skal medbringe en eller flere blomster til festen. Af de blomster laver pigerne i fællesskab en smuk dekoration til fødselsdagsbordet.

Stuen dækkes op med blomsterdug og pigernes bordpynt.

Og så står dagen ellers på blomsteraktiviteter:

Lege

  • Pigerne kan gå ud og finde en masse mælkebøtter eller andre blomster og lave en blomsterkranse til sig selv eller en fælles krans til fødselsdagsbarnet.
  • Man kan finde blomster og presse dem i telefonbøger. Dem kan pigerne så bruge til at lave deres eget fine blomster-brevpapir. Værtinden kan også have presset blomsterne på forhånd.
  • Pigerne kan lave deres egen lille blomsterdekoration i oasis til bordet eller til at få med hjem.
  • Lav et memoryspil med blomster, børnene kan evt. selv være med til at lave brikkerne ved at klippe billeder af blomster ud fra blade og lime på karton.

Mad og drikke

Pigerne kan pynte deres egen pizza, pyntet kan fx. danne en blomst. Hertil kan drikkes sodavand. Senere på eftermiddagen kan pigerne få en forfriskning. Hyldeblomstdrik med hyldeblomster frosset i isterninger og frugt til.

Påklædning

Alle pigerne skal komme med en blomst i håret.

Husk

Hvis der skal købes plastik blomster er Mintemafest.dk stedet

Roser er røde, violer er blå, jordbær er søde og du er ligeså.

Print Friendly, PDF & Email